Ferdige med trening i Spania for denne gang.

I dag startet vi dagen med å stå over første pass på morgenen med 2 grader i lufta. Med blå himmel og sol kom varmen fort og vi fikk kjørt andre pass før avslutningsløpet.

Løpet startet veldig bra for Fredrik og han kjørte seg opp til 5.plass fort med rundetider på 1.50. Men så fikk vi dessverre problemer med bakdekket som begynte å miste grepet i 4.runde. Fredrik klarte å kontrollere sykkelen godt allikevel, men måtte senke farten litt med rundetider på 1.52-1.53.

Vi endte på en god 7.plass og fikk nok en pokal til samlingen hjemme på veggen. Dette er vi ganske fornøyde med!

Kort oppsummert, nok en strålende dag med noen utfordringer og lærdommer, også kalt trening. Gleder oss til neste gang allerede!

Nå er vi på vei hjemover til Tønsberg og har en kjøretur på 266 mil foran oss for å gjøre klart for neste treningsrunde. Tusen takk til Sundby-Racing Exclusive Trackdays for ett flott arrangement og opphold i Spania! Takk til alle som bidrar med smått og stort som gjør dette mulig!