Ny grom helg for Sundsdal Racing!

Sundsdal Racing har fått en fantastisk start på sesongen. Tyske mestere i F2, og strålende resultater på roadracing banen. Bjørnar har foreløpig mest suksess på lann. Foredragene står i kø, og Bjørnar leverer hver gang. Denne helgen var intet unntak. Bjørnar var trener i Ålesund.

Frode hadde en enormt viktig gjennomkjøring på Norsjø Ferieland. Den store innsjøen var arena for den årlige turen til Akkarhaugen. Her fikk Frode kjørt igjennom samtlige Winrace Propellers – noe han ikke hadde tid til i Tyske Brodenbach.

Jeg er glad for at vi konkluderte med riktig propell valg i Tyskland sier Frode.

Etter en sesong hvor teamet har lagt om kost og livstil var det som å starte på nytt, men erfaringen til super mekaniker Michael Werner slo ikke feil. 3 seiere av 4 heat bekreftet valget.

Under treningshelgen på Akkarhaugen fikk teamet testet uten den nevnte Werner, men nå som alt er stilt inn var ikke det et problem. Båten går veldig fint, og vi satt de raskeste runde tidene for helgen.

Fredrik har også kjørt fryktelig fort. På Rudskogen presset han tidene helt ned til 1.26.8 – ny personlig rekord og nest raskest i helgen. Ommedal Racing har dermed befestet hvor de ønsker å være. I toppen av listene, helt i fra sesong start.

Allerede førstkommende lørdag er det sesong åpning med Norgescup og NM runde på Våler.

Vi har store forhåpninger til Fredrik, og satser på en topp 5 plassering. Vi drømmer om pallplass.

Følg gjerne Fredrik på Facebook!