Edh Racing blir Sundsdal Racing

I sammen med Terje og Otto, hos EDH Utleie har vi den siste tiden diskutert strategi i form av navnebruk på teamet vårt. Vi har til nå brukt Edh Racing.

Dette ønsker vi ikke i fremtiden da det har skapt litt forvirring i forhold til merkevarebyggingen av EDH Utleie og eierforhold av racing teamet, som er mitt. Det har fungert veldig bra til nå, men tiden er moden for en justering.

EDH Utleie ønsker heller ikke å bli overeksponert i forhold til andre sponsorer. 

Vi vil i fremtiden bruke følgende team navn : Sundsdal Racing. Videre blir det Erikstad Sailing Team og Ommedal Racing. EDH Utleie er hovedsponsorer for meg og Bjørnar, og la det ikke bli noe tvil, det fortsetter de med, vi står sammen, men EDH Utleie vil ha fokuset over på sitt eget domene, forståelig nok.

Det blir derfor noen umiddelbare små justeringer, som navn bytte på facebook profiler etc – men for eksempel promotering på team skjorter som er kjøpt inn for sesongen, telter osv, ja det bruker vi. Terje syntes fortsatt det er en morsom greie, men på sikt er det EDH Utleie logoen han vil promoterer, og ikke Edh Racing.

Ta gjerne kontakt om du har spm 😊

 

Med vennlig hilsen

Frode Sundsdal : 46427788