Frode Sundsdal er tilbake i Nora, Sverige!

Frode Sundsdal er tilbake i Nora, Sverige.  Han vant F2 klassen der i fjord. I år er det Nordisk Mesterskap som står på programmet, og Frode er tydelig. Jeg er ikke her for å forsvare noen ting..

Jeg skal angripe og sloss om NM tittelen!

Dette er siste løpet for VM runden i Tønsberg. 9 VM førere som alle er påmeldt til Tønsberg om 3 uker er på plass, det er derfor et viktig løp for utøverne.

Tobias Munthe Kaas i fra Drøbak er på plass. Han satt Pole Position både i Nora for et år siden, og i Tønsberg under forrige års VM runde. Han er i super form. Han må finne seg i favoritt stemplet sier Frode som slo Munthe Kaas i fra 3. startspor på Norasjøen i fjord, men ikke kvalifiserte inn til VM på hjemmebane..

Favoritt stempelet må han nok finne seg i å dele, For Frode Sundsdal vant B Finalen i Aalborg for 3 uker siden, og det tyske mesterskapet i Brodenbach i Mai.

Klart vi er her for å kjempe om topp plassering..

jeg er i veldig god form, og vi har aldri en annen innstilling når vi stiller til start, men det er et meget bra startfelt med de beste i fra Sverige, Finland og Norge på startstreken, så her er ingen ting gitt sier han, og tilføyer, Christian Carlsen er i superform – den unge lovende gutten i fra Røyken har kjørt enormt fort på trening og løp i år, faktisk var han raskest av de norske i Aalborg under VM runden i lang tid, så han skal vi absolutt regne med avslutter Frode.

Løpet i Nora går over 4 heat a 10 runder. De 3 beste heatene teller i sammendraget og tittelen Nordisk Mester i F2 blir delt ut lørdag kveld.

Nora, Sverige 2017 hvor Frode Sundsdal vant F2 klassen der i fjord.

Tobias Munthe Kaas satt Pole Position både i Nora for et år siden, og i Tønsberg under forrige års VM runde. Her sammen med Tønsbergs ordøfrer Petter Berg og Statsminister Erna Solberg.

Vi er her for å kjempe om topp plassering, jeg er i veldig god form, og vi har aldri en annen innstilling når vi stiller til start.