Frode Sundsdal, Nordisk Mester I F2!

Frode Sundsdal fortsetter å dominere båtsporten, i helgen vant han F2 Nordisk Mesterskap i Nora, Sverige. Det hadde Ikke vært mulig i følge han uten Winrace Propellers i Froland.

«Jeg besøkte Olle Terjesen forrige helg, og lurte på om han kunne lage en ny propell til meg, jeg hadde spesifikke ønsker og det ville han gjerne. I sammen med sønnen Odd Arnold Terjesen og Freddy Thompson lagde de på rekordfart vinner propellen. Propellen ankom Nora i Sverige lørdag morgen.  Freddy Thompson hadde kjørte hele natten for å nå frem til kvalifiseringen.

Uten den propellen hadde vi nok ikke vært Nordiske mestere i dag

sier Frode Sundsdal «Først Tyskmester i mai, så Nordisk Mester, dette er stort for oss» sier Frode.

Frode startet i tredje startspor i første heatet. Etter en hard første runde hvor Frode og Tobias Munthe Kaas som startet i Pole position kolliderte  ut av første sving, fortsatte Sundsdal og vant 4 av 4 heat.

Tobias Munthe Kaas tok også Pole position i VM runden i Tønsberg i fjord.

Norge dominerte det Nordiske mesterskapet som hadde 9 utøvere i fra 3 nasjoner. (Sverige og Finland) Christian Carlsen i fra Røyken tok sølv og Tobias Munthe Kaas, Drøbak tok bronse.

De Norske utøverne har dermed lagt listen for VM runden som går i Tønsberg om 3 uker.

«Dette var siste løpet før VM runden vår i Tønsberg. Fantastisk med det engasjementet rundt, som denne tittelen har skapt, sosiale medier har kokt litt, og jeg føler det er et vitamin innsprøytning for både de frivillige og samarbeidspartnere våre. Jeg lover å gjøre mitt beste, og forstår at jeg har lagt et enormt press på» sier Frode

Team work vinner!

På teamet rundt Frode står nå Bjarne Horntvedt ifra Sandefjord. Han er radiomann og hjelper med sporvalget rundt banen. Horntvedt er ranket som Norges mest vinnende båtrace fører. Freddy Thompson arbeider til daglig med propeller utvikling hos Winrace Propeller i Froland, og har vært Frodes største konkurrent i rekrutt klassene. Geir Espeland i fra Grimstad kommer i fra Bilsporten og er mekaniker i sammen med Roger Jacobsen som også har en karriere bak seg i båtsporten.

I helgen vant Frode Sundsdal og teamet det Nordiske Mesterskapet i Nora, Sverige.

Freddy Thompson, Frode Sundsdal og Olle Terjesen.

Først Tysk mester i mai, så Nordisk mester i helgen.

Frode Sundsdal, Geir Espeland og Bjarne Horntvedt.