Grand Prix of Europe – Berlin

MRC – Motor Rennboot – Club Berlin inviterte til Grand Prix of Europe I F2.

Etter en måneds pause I fra racing bestemte vi oss for at det var værdt turen. Det ville bli det siste løpet i sesongen.

Teamet trengte et par oppturer før man gikk inn i vintersesongen. Bjørn Skollerud gjorde en fantastisk jobb med å få Frode på beina.

Løpet ble avholdt i fantastiske Bad Saarow, Scharmutzelsee. Det var 30 år siden plassen var brukt som racebåt arena. Til og med ordføreren stilte opp, det var enormt stort engasjement. En fantastisk arrangement.

Duellen mellom Rupp Temper og Frode Sundsdal hadde ikke fått utløp hele sesongen. Det ble endelig mulighet for de to vennene. Frode trakk det lengste strådet og startet i Pole position. Rupp Temper # 2 og Nick Bisterfield #3.

Etter 3 heat hvor alle starter ble telt med i sammendraget sto Frode igjen på toppen av pallen. Nick Bisterfield hadde avansert til 2 plass og Rupp Temper henvist til 3 plass.

Det er alltid gøy å slå fantastiske utøvere som Rupp Temper og Nick Bisterfield – spesielt på hjemmebane. 2 for 2 i Tyskland, det var super stas ! Teamet har gjort en fantastisk innsats

Etter løpet var det en fantastisk sesong avslutning med tysk oktober. Teamet storkoste seg.