Vi er på Oslo Motorshow

Tradisjonen tro, vi stiller opp på Oslo Motorshow. Norges største samlingsplass for motorsport folket. I år var det hovedfokus på Garage 15 produkter.

Geir og gutta i fra Garage15 stilte opp og rigget stand i sammen med teamet til Fredrik Ommedal. Båten sto fremdeles i Tyskland da Frode ikke hadde vært i form. Senskader etter Tønsberg hadde satt sine spor.

Over 40.000 mennesker finner veien til Lillestrøm i oktober. Show med flere av Norges beste motorsport utøvere lokker til at folk går mann av huse.

Tor-Anders Ringnes var en av gutta vi ble kjent med. Han er også Garage 15 ambassadør I sammen med Aleksander Schjerpen. Radni Molle Molhampour stilte opp med en Lamborghini – den trakk mye folk !

Sjøveste Asgeir og en rekke andre motorsport venner kom også innom, så det ble en veldig artig helg.

Messen ble en stor suksess for Garage 15 og teamet vårt. Veldig godt besøk, og for reklamens skyld satt vi like godt Toyotaen inne på standen. Ble en fantastisk helg !

Vi har i sesongen designet våre egne snap filter – og nok engang ble dette en stor suksess.

Om Garage 15

Vår lidenskap er ting som brummer.

Vi har levert innredninger, verkstedutstyr og verktøy til dette folket siden 2007.

Garage15 er i utgangspunktet en nettbutikk, men har også et lager med rikelig utstyrt demorom. Her står våre varer utstilt slik at du som kunde kan se at du får produkter av god kvalitet.

Vi ønsker og levere produkter som tåler sammenlikninger. Både på pris og kvalitet. For mange er fortjenesten i høysetet, og raske snarveier kan være fristende. Vi leverer varer vi er stolte av. Og vi tror på langsiktighet. Gode produkter til rett pris. Det er resepten vår.

Kundene våre kommer tilbake. Det gjør oss glade, og bekrefter våre tanker.

www.garage15.no