2018 vil bli husket. For et år !

2018 går inn i historiebøkene som det mest action fylte båtsport året i karrieren. Store nedturer har blitt balansert med enorme oppturer for teamet.

Totalt sett har Sundsdal Racing ikke hatt så bra en sesong på mange år, sportslig.

Det de fleste allikevel husker best var nok årets utgave av Tønsberg Båtrace.

Dramatikken startet før teamene hadde kommet til landet. Båten pådro seg senskader og startet og tulle med oss. Den virket ikke som den skulle.

Dagen før Tønsberg Båtrace skulle åpne var vår tyske venn, Michael Werner på plass og feil søkte bort problemene.

Løpet startet bra med en knallhard kvalifisering, og vi var med. 1 sec bak Alberto Comparato som senere vant hele løpet i fra Pole Position. Vi startet som #7. Løpet husker de fleste, tidenes krasj inn i første sving. Løpet var over.

I Mai kjørte vi det tyske mesterskapet i Brodenbach. Vi har hentet hjem en 4 og en 2 plass der tidligere. I år skulle det vise seg at vi gikk hele veien til topps. Tysk mester i F2. En enormt gjev tittel å ta med seg inn i sesongen.

Litt senere hadde Odd Arnold og Olle Terjesen bygd ny propell til det Nordiske mesterskapet i Svenske Nora. Suveren vinner og tittelen Nordisk Mester 2018 bygde opp under presset om resultater på hjemmebane.

Vi har i år deltatt på flere lokale løp. Treningsleir på Akkarhaugen, Grand Prix løp i Drammen og rekordforsøk i Tvedestrand under 90 års jubileumet.

Vi klarte ikke å slå vår egen rekord, ganske kult det også egentlig.

I 2019 er det 20 år siden rekorden på 3.13 ble satt. Vi forsøker nok igjen !

Etter Tønsberg Båtrace bisto teamet til Marit Strømøy med oppbygning av båten. På rekordtid var den klar. Kvelden før Norgesmesterskapet i Drammen var vi atter klare. Teamet jobbet som helter.

Tobias Munthe Kaas leverte som han pleier og var i det umulige hjørnet. En sterk 2 plass var vi fornøyd med. Kroppen derimot var ikke fornøyd, og hadde tatt skade. Høsten ble lang, og til tider sengeliggende.

Neste tiltak var å kjøre Grand Prix of Europe – et nytt mestermøte i Berlin. Her fikk jeg endelig en real match mot min gode venn, Rupp Temper. Nok en seier, en stor opptur for teamet og en herlig plassering å ta med seg inn i vintermånedene.

I oktober bestemte vi oss for å etablere Sundsdal Racing i egne lokaler.

Roar og Bjørn i sammen med Stine Marie la ned en enorm innsats. på litt over 1 mnd var drømmeverkstedet ferdig.

En stor takk Geir og Garage15 som er blitt en solid samarbeidspartner.

I dette verkstedet sitter vi nå å planlegger sesongen 2019 – Vi gleder oss. Vi har en rekke nye planer, og gleder oss til å dele det med dere i tiden som kommer. 

Ta gjerne kontakt, og kom gjerne på besøk. Vi har alltid kaffen klar !